Confex LYTTE

Mikrolæring kan bli din vei til suksess. Kompetansebyggende programmer – rett på mobilen!

Bli kjent med den nye trenden

Bilde line background Layer 1

Påmelding

Confex LYTTE

Online

Beskrivelse

Hva er mikrolæring
Mikrolæring er en læringsmetode som gir mottageren små, presise porsjoner informasjon. Mottageren har kontroll over hvor og når han eller hun lærer. Metoden er særlig aktuell fordi du ikke trenger å holde konsentrasjonen lenge av gangen.

Mikrolæring med Confex LYTTE – lær deg mer i mindre porsjoner
Det finnes flere og flere artikler, blogger, videoer, verktøy og plattformer for utveksling av profesjonell kunnskap på nett. Effektiv læring er på moten – bli kjent med den nye trenden, mikrolæring for bedrifter gjennom Confex LYTTE.

Dersom du allerede har deltatt på et Confexkurs, er dette en alle tiders kursforsterkning på det du allerede har lært. De gode rådene handler om selvledelse, kommunikasjon og samspill.

Confex LYTTE bidrar til at hele organisasjonen presterer bedre på jobb, ett råd av gangen.

Gjør det lett å bygge riktig kompetanse
Skal man imøtekomme omveltningene i bedriften og forventningene om å prestere bedre må man vite hvordan. Confex LYTTE består av utprøvde råd som er enkle ta ut i praksis.

Litt og ofte
For å komme i form hjelper det ikke med én tung treningsøkt i måneden. Varig effekt krever kontinuitet. Derfor sender Confex LYTTE korte råd, to ganger i uken, i ett år.

Når: Kl 07.30, tirsdag og torsdag (unntatt ferier og høytider).

Antall råd: 80.

Hvordan: Rett på mobilen, avspilles når det passer deg.

Gode råd med dokumentert effekt
Rådene gis av Norges fremste utviklingscoach, Ann Elin Sandhaug Moen, og er bygget på over 20 års erfaring med utvikling av bedrifter og enkeltpersoner i Norge og internasjonalt.

Program

Program

 • Dag 1

  00:00

  Kommunikasjon og samspill. Les mer>>

  NÅR ALLE HAR DET BRA, FÅR DERE TIL MER!

  Dårlig stemning, utydelig kommunikasjon, ineffektive møter, dårlig samarbeid og mangel på personlig oppmerksomhet gjør at ting tar lengre tid og resultatene uteblir.
  Dette programmet gir deg verktøy for å snakke slik at du får andre med deg. Du lærer hvordan sette grenser for utenomsnakk og ha færre møter. Din bevissthet for hvordan få frem det beste i andre vil også øke.

  Selvledelse. Les mer>>

  HAR DU DET BRA, GJØR DU DET BRA!

  Arbeidspress, høyt tempo, lange dager, stadige endringer og stress gjør at mange jobber hardere og mer enn nødvendig. Det kan bli en høy pris å betale.
  Dette programmet lærer deg god selvledelse, som gjør det lettere å prioritere egne ressurser på en smart måte. Du blir bevisst gode vaner og motiveres til å ta dem i bruk.

 • Programmet vil ikke alltid bli fulgt 100% kronologisk, men kan bli tilpasset noe gjennom dialog mellom deltakere og kursleder.
  Ofte stilte spørsmål
  note

  Corinne Hilde Fjellås

  Prosjektleder

  Har du spørsmål?

  Kontakt prosjektleder: E-post chf@confex.no eller telefon 938 66 666

  Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

  For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

  Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.