Office support

100 % fornøydgaranti på kurs i Office

Vi er helt sikre på at du kommer til å bli fornøyd med våre IT-kurs. Derfor tilbyr vi 100% fornøydgaranti og 2 års gratis support på e-post.

Av Tine Blomberg Fredheim

Confex har erfaring gjennom mange år, og vi får særdeles gode tilbakemeldinger fra våre deltakere. IT-kursene får toppscore i evalueringen.

Du er garantert å få et godt produkt som tilsvarer det vi lover i programmet.

Dette innebærer garantien:

  • 100 % fornøydgaranti gjelder for deg som har deltatt på kurset Jobb mer effektivt i Office, Confex Excel-kurs eller kurs i Powerpoint fra og med 01.01.2012.
  • 100 % fornøydgaranti innebærer at dersom du av noen årsak ikke er fornøyd etter å ha deltatt på et av de nevnte IT-kursene til Confex, tilbyr vi deg deltagelse på et nytt Confex IT-kurs.
  • 100 % fornøydgaranti gir deg rettigheter i tillegg til dine gjeldende rettigheter ifølge Norsk lov og vår standardavtale.
  • For å benytte 100% fornøydgarantien må du senest 14 dager etter deltagelse på kurset skriftlig sende inn din reklamasjon til Confex Norge AS, Postboks 54, 1324 Lysaker.

Gå til kurset Jobb mer effektiv i Office.

Gå til Confex kursoversikt i Excel.
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.