Om Confex

Skandinavias største tilbyder av kurs og konferanser for arbeidslivet.

Om Confex

Confex er et norsk selskap som ble dannet i 1997. I dag heter konsernselskapet Confex Group AS. Confex Norge AS er et heleid datterselskap av Confex Group AS.

 

Vi utvikler alle våre kurs og konferanser fra idé til gjennomføring selv

Vi fokuserer på å utvikle best mulig kurs eller konferanser gjennom omfattende undersøkelser mot målgruppen, fordi målgruppen best vet hva de ønsker å lære – og hvem de ønsker å lære av. Derfor er målet med våre undersøkelser om å finne de dyktigste og beste foredragsholderne innenfor de temaene som målgruppen bestemmer.

I år benytter Confex over 900 ulike foredragsholdere for å formidle intensive læringsopplevelser til våre deltakere.

Vi har en unik bredde i vårt produktsortiment

Hos oss vil de aller fleste yrkesgrupper og bransjer finne et opplæringstilbud som passer. Vi utvikler og arrangerer mer enn 350 kurs eller konferanser til nærmere 15.000 deltakere hvert eneste år.

Vår arbeidsmodell er utviklet over mange år mot ulike bransjer og sikrer god formidling og høy grad av læring. Vi mottar svært gode evalueringer på våre arrangementer. Confex rangeres som en av Norges beste på kundetilfredshet.

Våre kurs hjelper deg å lykkes på jobben

Confex’ kurs skiller seg fra andre kursleverandører gjennom vår ekstreme fokus på kvalitet og vår 20 års erfaring. Enten kurset gir deg formell sertifisering eller ikke, vil Confex garantere for kvaliteten hos kurslederen, for innholdet på kurset, og for hele opplevelsen.

På våre kurs oppfordrer vi deg til å ta med konkrete problemstillinger fra egen arbeidshverdag, og få dem løst på stedet. Du får kursleders konkrete råd på hvordan du skal løse dine utfordringer i ditt foretak. Confex legger opp til aktive kurs med høy grad av erfaringsutveksling. Man lærer ekstra av hverandre!

Våre kursledere coacher deg gjennom kursdagene for å gi deg maksimalt utbytte av tiden du har satt av. Confex kvalitetssikrer at servicen på kursstedet er av ypperste kvalitet. Og vi garanterer for at lunsjen ikke bare er god lunsj, men også en kulinarisk opplevelse!

Alle våre sertifiserte kurs har gjennomgått en streng kontroll og er vurdert på bakgrunn av tilbakemeldinger fra flere tusen norske arbeidstagere og best-practice i bransjen.

Et Confex kurs har lite til felles med ordinær undervisning. Et Confex kurs skal være en hel opplevelse for deltagerne, som skal ta en positiv erfaring med seg hjem i tillegg til læringsutbytte.

Confex tar kompetanse på alvor! Velkommen til intensive læringsopplevelser. 
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.