Om Confex

Nordens største ISO-sertifiserte kursleverandør

Om Confex

Confex er en ledende leverandør av kurs tilpasset det skandinaviske arbeidslivet. Siden 1997 har vi hjulpet hundretusener av deltakere å nå sine karrieremål, og vi tilbyr en unik bredde av kurs for et vidt spekter av yrkesgrupper og bransjer.

 

Dokumentert kompetanse

Det er ikke bare bredden som gjør oss unike. Vi er også Nordens eneste kursleverandør som er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015, og kan dermed tilby dokumentert kompetanse*.
For deg som kursdeltaker betyr det at både du og din arbeidsgiver kan være trygge på at kursinnholdet til enhver tid er relevant med tanke på ny kunnskap og beste praksis.

Sertifiserte kurs

De fleste av våre kurs er utviklet etter ADDIE-modellen, som ligger til grunn for det internasjonale sertifiseringsselskapet DNV GLs kvalitetsstandard for utdanning. Denne standarden sikrer at det faglige innholdet i kursene jevnlig evalueres og oppdateres av en ekstern kontrollmyndighet.

Følg oss inn i fremtiden

Det er vanskelig å spå om fremtiden, men livslang læring og kontinuerlig utvikling vil være viktigere enn noen gang, noe ikke minst NOU 2019: 12 Lærekraftig utvikling – Livslang læring for omstilling og konkurranseevne, peker på. I Confex lever vi i denne virkeligheten hver eneste dag og investerer både tid og ressurser i å holde oss oppdatert og relevante for fremtidens arbeidstakere.

Ta gjerne kontakt med en av våre kursrådgivere for en prat om dine karrierebehov og hvordan vi kan hjelpe.

PS!

Gi oss gjerne en utfordring med tanke på nye kurs eller kompetanseområder vi burde tilby.
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.