Om Confex

Nordens største ISO-sertifiserte kursleverandør

Covid-19

Få en trygg kursopplevelse

Vi følger til enhver tid regjeringen og Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger i forhold til koronaviruset, og tar vårt samfunnsansvar. Sammen med våre samarbeidspartnere gjør vi alt vi kan for å hindre smittespredning, og for å gi deg en trygg kursopplevelse.

Dette gjør vi for at du skal kunne kjenne deg trygg:

  • Færre antall deltakere på alle høstens kurs
  • Bord og stoler i kurslokalet plasseres med god avstand (vi følger retningslinjene fra FHI), slik at vi unngår trengsel
  • Kurslokalene rengjøres ekstra nøye, desinfiseres før hvert kurs, og i pauser
  • Lunsj og pausemat serveres etter Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger
  • Hånddesinfeksjon finnes alltid tilgjengelig i kurslokalet og i pauseområder
  • Om du har symptomer, bor sammen med noen med symptomer, har reist i risikoområder de siste to ukene, eller er i karantene, oppfordrer vi deg til å bli hjemme. Vi booker deg inn på et nytt kurs uten ekstra kostnader

Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på , eller ring 938 66 666
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.