Nyhetsbrev fra Confex

Meld deg på nyhetsvbrev! 85 452 har allerede gjort det.
Få skreddersydde kurstilbud

Våre dyktige prosjektledere bruker mye tid på research. Vi har et bredt utvalg av konferanser innen ulike fagområder og vi skreddersyr program til konkrete målgrupper. Dette innebærer at du vil finne temaer som er relevante for deg. Vi vil også sende deg nyhetsbrev med konferanser vi tror du vil ha nytte av.

Bli mer attraktiv i arbeidsmarkedet

I dagens arbeidsmarked er det viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert, følge med på trender og å være konkurransedyktig som arbeidstaker. Utviklingen går lynraskt. Vi vet hva som rører seg i arbeidsmarkedet, og denne kunnskapen deler vi med deg gjennom vårt nyhetsbrev.

Få gode rabatter på våre kurs

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev er du først ute med å få vite om rabatter på enkelte av våre kurs. Mange av våre kurs blir fort fylt opp, så det lønner seg å være tidlig ute.

Meld deg på her!
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.