Om Confex

Skandinavias største tilbyder av kurs og konferanser for arbeidslivet.

ISO-Sertifisering

Confex har siden oppstarten i 1997 fokusert på å bygge opp en organisasjon preget av profesjonalitet, innovasjon og høy faglig kvalitet. Det var derfor med både stolthet og glede at vi, som de første i vår bransje, den 6. april 2018 mottok sertifikatet som viser at vi driver Confex Norge i henhold til kravene i ISO 9001:2015, "Ledelsesystem for kvalitet" fra DNV-GL.

Av

Først i Norden med ISO-Sertifisering

Dette er ikke bare en god dokumentasjon på at vi har gode prosesser og rutiner for å ivareta kundene våre, men også en anerkjennelse av arbeidet vi har gjort de siste tjue årene innen kurs og konferanse i Norge og Sverige.

Sertifisert kompetanse

Kunnskap handler til syvende og sist om troverdighet. Om at det du sier du kan, faktisk stemmer, og at du kan dokumentere kompetansen din. Egenkomponerte sertifikater som dokumenterer at man har deltatt og gjennomført et faglig opplegg kan ikke dokumentere hva du faktisk har lært og kan. Men en ekstern, objektiv vurdering for at den faglige læringen har foregått under kvalitetssikret beste praksis i bransjen, vil være verdifull for både arbeidsgivere og arbeidstakere.

Men vi stopper ikke der

Med ISO 9001:2015 setter vi nok en gang standarden i vår egen bransje, og er et steg nærmere målet vårt om å tilby fullverdige og skreddersydde utdanningsløp for private og offentlige virksomheter.

Følg oss inn i fremtiden

Confex er i en spennende utvikling, akkurat som resten av næringslivet og samfunnet forøvrig. Det er vanskelig å spå om fremtiden, men at den kommer til å kreve ny kompetanse fra både oss og kundene våre, er vi rimelig sikre på. Vi jobber hele tiden for å tilby oppdatert og relevant kompetanse i våre kurs, og ønsker alle innspill og tilbakemeldinger velkommen. Gi oss gjerne en utfordring med tanke på nye kurs eller kompetanseområder vi burde tilby.

Les mer om Confex her >>
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.