Sertifisering DNV GL

Confex holder deg oppdatert, oppgradert og attraktiv.

Ditt kvalitetsstempel

Confex har siden oppstarten i 1997 fokusert på å bygge opp en organisasjon preget av profesjonalitet, innovasjon og høy faglig kvalitet.

Av Siri Husby

  

Første kursleverandør i Norden med sertifisering
fra DNV GL

Det er med både stolthet og glede at vi, som de første i vår bransje, den 6. april 2018 mottok sertifikatet som viser at vi driver Confex Norge i henhold til kravene i ISO 9001:2015, "Sertifisert styringssystem" fra DNV-GL

   

Dette er ikke bare dokumentasjon på at vi har gode prosesser og rutiner for å ivareta kundene våre, men også en anerkjennelse av arbeidet vi har gjort i over tjue år innen kurs og konferanser i Norge og Sverige.

   

Sertifisert kompetanse

Kunnskap handler til syvende og sist om troverdighet. Om at det du sier du kan, faktisk stemmer, og at du kan dokumentere kompetansen din. Egenkomponerte sertifikater som dokumenterer at man har deltatt og gjennomført et faglig opplegg, kan ikke dokumentere hva du faktisk har lært og kan. Men en ekstern, objektiv vurdering for at den faglige læringen har foregått under kvalitetssikret beste praksis i bransjen, vil være verdifull for både arbeidsgivere og arbeidstakere.

Velger du et kurs fra Confex, velger du med andre ord en sertifisert og dokumentert leverandør som holder deg oppdatert, oppgradert og attraktiv i arbeidsmarkedet. 

  
Hvem er DNV GL?

DNV GL er et internasjonalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med hovedkontor 
i Norge. DNV GL ble navnet etter at Det Norske Veritas slo seg sammen med Germanischer Lloyd i 2013, og dannet et ledende konsern innen kvalitetssikring og sertifisering.  Selskapet er 
i dag Europas største uavhengige sertifiseringsselskap.
   
   

Confex

Oppdatert. Oppgradert. 
   
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.