Sertifisering DNV GL

Confex holder deg oppdatert, oppgradert og attraktiv.

Sertifisering av kurs

Confex holder deg oppdatert, oppgradert og attraktiv i arbeidsmarkedet

Av Siri Husby

  
Våren 2019 begynte vi i Confex en sertifiseringsprosess for utvalgte kurser etter kvalitetsstandarden DNV GL ST 0008. Dette er en garanti for kvalitet, tydelige læringsmål og kvalifiserte kursledere, samt oppdatert og relevant kursmateriell.

  

   
Hva innebærer et sertifisert kurs?

Et sertifisert kurs har gjennomgått en ekstern, objektiv vurdering. Den faglige læringen har foregått under kvalitetssikret beste praksis i bransjen, og vil være verdifull for både arbeidsgivere og arbeidstakere. Dette betyr at kurset oppfyller krav om relevant innhold, og er utarbeidet i henhold til etterspørsel i jobbmarkedet.

Egenkomponerte sertifikater som dokumenterer at man har deltatt og gjennomført et faglig opplegg, kan ikke dokumentere hva du faktisk har lært og kan.

Velger du et kurs fra Confex, velger du med andre ord et sertifisert og dokumentert kurs som holder deg oppdatert, oppgradert og attraktiv i arbeidsmarkedet. 

  
Sertifiseringseksamen

Etter avsluttet kurs, har du som deltaker mulighet til å bli sertifisert gjennom vår online multiple choice-eksamen. Eksamen sendes til din e-post, og er tilgjengelig syv dager etter kurset. Ved godkjent resultat mottar du et sertifikat, som et kvalitetsstempel på din kunnskap.

  
Praktisk informasjon

  • 30 spørsmål som skal besvarer innen 60 minutter
  • Fire svaralternativer per spørsmål, kun ett rett svar
  • Minimum 50% rett besvart for godkjent resultat
  • Du får svaret umiddelbart etter avsluttet eksamen
  • Ved godkjent resultat, mottar du et sertifikat som sendes til din e-post innen få dager 
  • Ved ikke-godkjent resultat, får du ett kostnadsfritt forsøk til
  • Eksamen er tilgjengelig syv dager etter endt kurs

   

Ønsker du mer informasjon eller har noen spørsmål?

Vennligst kontakt vår eksamensavdeling via:
E-post: eksamen@confex.no eller telefon: (+47) 938 66 666
Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.