Bedriftstilpassede løsninger

Vi utvikler og gjennomfører akkurat den utdanningen dere trenger, med utgangspunkt i deres behov og ønsker. 

Velkommen

Å investere i personalets kompetanse er en viktig nøkkel til fremgang, og vi er her for å hjelpe dere å finne riktig løsning. Confex tilbyr derfor bedriftsinterne utdanninger for alle bransjer og yrkesgrupper, privat og offentlig. Vår målsetning er å tilby kompetanseutvikling som gjør en forskjell og som skaper varige resultater.

Uansett hvilke kompetansebehov dere måtte ha, så er dere velkommen til å kontakte meg med en forespørsel.

Torill Bergseth
Salgssjef

Telefon: 982 040 53

Confex er en ISO-sertifisert helhetsleverandør av kurs og utdanninger, og har et bredt utvalg av både emner og utdanningsformer. Vi tilbyr flere ulike kostnadseffektive alternativer. 
 
Vi kommer gjerne til dere fysisk eller digitalt og gjennomfører kurs/utdanning. Dere som kunde kan velge å skreddersy et helt eget program, hvor dere bestemmer innhold og omfang, eller ta utgangspunkt i våre ordinære kurs (se vårt kurstilbud).  For mer informasjon om hva dette innebærer, se under fliken ”Kurs hos dere?”. 
 
For dere som er eller ønsker å bli lojale kunder har vi tatt frem et unikt Fordelsprogram. Der vil dere blant annet finne muligheten til å få del i fordelaktige rabatter. Les mer under fliken ”Fordelsprogram”. 

Vi tilbyr:

  • Standardkurs hos dere
  • Kundetilpasset og skreddersydd utdanning
  • Alt fra enkeltstående forelesninger til løpende utdanningsprogram
  • Fordelsprogram
  • Kompetanseanalyse av deltagernes forkunnskaper og behov
  • Erfarne og kvalitetssikrede kursledere
  • Kostnads- og ressurseffektivt alternativDenne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.