Om oss

Confex har siden starten i 1997 utdannet mer enn 500 000 ledere og ansatte i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland.

I dag er selskapet representert i Sverige og Norge. Vi har utviklet oss fra å arrangere egne kurs og konferanser til å formidle kurs fra andre arrangører. Vårt fokus er å velge de beste kursene innen hvert temaområde – kun "best of breed" kurs, som betyr at vi ikke tilbyr to identiske kurs.

Vi tilbyr ulike leveransemåter som fysisk kurs, live webinar og innspilte videokurs, for å møte behovene til våre deltakere. Vi bestreber oss på å være representert over hele landet med god dekning innen hvert temaområde.

Vi driver aktiv markedsføring på web og i digitale kanaler, med mål om å skaffe flest mulig deltakere per kurs. Selve leveransen gjøres av våre samarbeidspartnere, noe som sikrer at arbeidstagere alltid har tilgang til de mest aktuelle kursene. For arrangørene betyr dette flere deltakere gjennom vår effektive markedsføring.

Confex tilbyr en rask vei fra idé til markedsført kurs, og er dermed en viktig faktor for innovasjon i kursbransjen.

Kontakt oss

Vi kurser det norske arbeidslivet

Viken LogoTelenor LogoEY LogoGoogle LogoOslo Kommune LogoStortinget LogoNRK LogoEquinor LogoPolitiet LogoDen Norske Opera & Ballett LogoDeloitte logoKLP LogoOslo universitetssykehus LogoTV2 LogoViken LogoTelenor LogoEY LogoGoogle LogoOslo Kommune LogoStortinget LogoNRK Logo

Våre kurs­arrangører

Aider
David Stiernholm
Cimple
Actea Utbildning
Försäljningschefen
Attensi
Dialogkompetanse
Advantum Kompetens
Confex
Excelspecialisten XLS
Kompetensutveckla
Metier
Ny Som Leder
LessonLab
Snacka Snyggt
Team & Ledelse
Learnesy
NewSkills
Vital Learning