Om oss

Med 25 år i bransjen tar vi en klar posisjon i markedet som Skandinavias ledende kursleverandør.

Kontakt oss
ISO 9001:2015-sertifisert

Vi leder Confex i samsvar med kravene i ISO-9001:2015-standarden, Certified Management System»

Over 500 000 kursdeltakere

Gjennom årene har vi utviklet over 500 000 ledere og ansatte med mål om å styrke det skandinaviske arbeidslivet

Sertifiserte kurs

Et stort utvalg av våre kurs er sertifisert i henhold til en universell standard som sikrer kvaliteten og innholdet i kursene våre

Bedriftstilpasset utdanning

Vi utvikler og gjennomfører opplæringen du trenger, helt basert på dine behov og ønsker.

Mennesker vokser og presterer bedre gjennom ferdighetsutvikling. Derfor jobber vi aktivt hver dag for å være en åpenbar partner for selskaper som ønsker å sende sine ansatte på kvalitetssikret, effektiv og virkelighetsbasert opplæring. Siden oppstarten i 1997 har vi trent over 500 000 ledere og ansatte, både i privat og offentlig sektor. Dette for å gjøre det skandinaviske arbeidslivet enda bedre.

Confex er et ISO-sertifisert selskap. Dette betyr at vi kan sikre kvalitet i alle stadier av virksomheten vår. I løpet av de 25 årene vi har vært i virksomhet, har vi utviklet og bygget opp et attraktivt kurstilbud som tilbyr både bredde og dybde for våre kunder. Et stort utvalg av våre kurs er sertifisert gjennom standarden DNV-ST-0008 (Certified Learning Programme). Et sikkerhetsstempel både for oss i Confex, deg som deltaker og for arbeidsgiveren din.

Kursene våre får i gjennomsnitt 5,8 av 6 karakterer, og vi samarbeider alltid  med landets beste kursledere på alle områder.

Siri Husby, kursansvarlig - Confex Norge

12
Ansatte
25
År i bransjen
92
Kursledere
144
Antall kurs

Vi kurset det norske arbeidslivet

Viken LogoTelenor LogoEY LogoGoogle LogoOslo Kommune LogoStortinget LogoNRK LogoEquinor LogoPolitiet LogoDen Norske Opera & Ballett LogoDeloitte logoKLP LogoOslo universitetssykehus LogoTV2 LogoViken LogoTelenor LogoEY LogoGoogle LogoOslo Kommune LogoStortinget LogoNRK Logo
Ansatte
Salgsvilkår og FAQ
Kontakt oss
Bedriftstilpasset opplæring