Tore Grøndalen

Tore Grøndalen

 

Tore Grøndalen har 27 års erfaring i arbeidsliv og arbeidsmiljøarbeid. Han jobber nå hovedsaklig med arbeidmiljøprosesser, bekymringsmeldinger, varslingssaker og konflikter for virksomheter med behov for bistand til håndtering av dette. Vesentlig erfaring og kompetanse fra både privat, kommunalt, statlig og frivillig arbeidsliv. Betydelig erfaring som kursleder og formidler. Tydelig og munter med  bruk av praktiske eksempler fra virkeligheten som belyser dilemmaer i arbeidslivet. Grunnutdannet Fysioterapeut, samt Senior HMS rådgiver, Prosessveileder og Katalysator (Utløsende Faktor) i arbeidslivet. Hvordan skape bærekraftige relasjoner - for et helsefremmende liv og arbeidsliv.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.