Ledelse og personal

Her finner du relevante kurs for ledelse og personal. Enten du er ny som leder, ønsker lederutvikling, leder team som jobber på ulike geografiske lokasjoner eller har rollen som prosjektleder for større eller mindre prosjekter. Kravene til topp- og mellomledere har aldri vært høyere, og vi hjelper deg mestre oppgaven og holde deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig - i dag og i morgen!

Bilde

Temavisning Datovisning

Lederutvikling

  • Lederskolen online

    Lær hvordan du skaper positivitet og får det beste ut av dine medarbeidere. Ta kurset når og hvor det passer deg, på PC, tablet eller mobil

Personalledelse

Praktisk ledelse

  • Prosessledelse online

    Bli en bedre prosessleder og fasilitator, og skap løsningene som gir resultater for deg og ditt team med dette nettkurset

Team og samspill

  • Møteledelse online

    Bli den gode møtelederen som skaper effektive møter, samarbeid, energi og resultater med dette nettkurset

november 2020


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.