Bent S. Kverme

Bent S. Kverme

 

Bent er jurist fra Universitetet i Oslo og er teamleder i entrepriseavdelingen hos Codex Advokat Oslo. Han har tilleggsutdannelsen Master in Business Administration fra Genevé i Sveits og bred arbeidserfaring. Fra 2002 har han arbeidet han som advokat med spesialisering innen tvisteløsning og prosedyre, løpende rådgivning og kurs. Han har prosedert mer enn 400 rettsaker for norske domstoler og har bred erfaring fra forhandlingsmøter/tvisteløsningsmøter. 

Han har vært kursholder helt siden studietiden og har fra 2003 holdt en rekke kurs innen fagene bygg- og anleggskontrakter, forbrukerentrepriser, private og offentlige anskaffelser og alminnelig forretningsjus. De seneste årene har han også holdt kurs innen Samspillsentrepriser. 

Ideer og kunnskap om hvordan fagene best presenteres, henter han fra sin omfattende og brede erfaring og får svært gode tilbakemelding på sine kurs. For å styrke kursene han holder i Confex, tar han med seg advokater fra teamet og sammen gir de deg kurs i ypperste klasse. 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.