Ellen Jahren

Ellen Jahren

 

Ellen er språkrådgiver med solid kunnskap om klarspråksarbeidet i forvaltningen. Hun har jobbet med klarspråk siden 2007 og har vært prosjektleder for flere interne klarspråksprosjekter, både i Utlendingsdirektoratet (UDI) og Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). Hun har jobbet mye med å skape intern forståelse og begeistring for klarspråk, med språkprofiler, redigering av tekster, korrektur og språkvask. Hun har vunnet statens klarspråkspris og er spesielt glad i å holde skriveverksteder.

Ellen har også lang erfaring som kommunikasjonsrådgiver, fra både medlemsorganisasjoner, offentlig forvaltning, privat næringsliv og PR-byråer.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.