Erica Grunnevoll

Erica Grunnevoll

 

Erica kursleder på Trinn 2 og Trinn 4 på CoachTeams leder- og coachutdanning. Fra 2014 – 2017 var hun styreleder i Den Norske Coachforening, DNCF. I en årrekke har hun vært en ettertraktet foreleser, inspirator, kursleder, fasilitator, prosessleder og coach. Hun har utviklet anerkjente konsepter innenfor kommunikasjon og teamarbeid, endringsledelse, den nødvendige samtale og konflikthåndtering. Hun er også en ressursperson som bedrifter henter inn når viktige omstillingsprosesser skal gjennomføres.

Erica er kjent for å bidra til løsninger på fastlåste arbeidskonflikter og vanskelige arbeidsprosesser, og en inspirator som kan snakke om ulike tema på en humoristisk, praktisk og hverdagslig måte. Noe av det som gjør Erica så ettertraktet er hennes evne til å få frem dybde og kløkt på en hverdagslig og jordnær måte. 

https://www.coachteam.no/Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.