Gunnar Slinning Østad

Gunnar Slinning Østad

 

Gunnar Slinning Østad er seniorrådgiver IK/FDV i Undervisningsbygg Oslo KF med ansvar for utvikling og kvalitetssikring av IK-system og FDV-system. Opplæring og overordnet koordinering IK, fraviksbehandling og FDVU-leveranser Siste 3 år vært leder arbeidsgruppe næringsbygg revisjon NS-3456 FDVU-dokumentasjon. I tillegg har han et overordnet ansvar for å kontrollere mottak og å koordinere opplæring og bruk av dokumentasjon til teknisk arkiv. Gunnar er godkjent instruktør for sertifisering i varmearbeider, og er instruktør for kurs innen IK, brann, brannøvelser mv. Han er også representant i Standard Norge.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.