Gunnar Slinning Østad

Gunnar Slinning Østad

 

Gunnar Slinning Østad er leder for arbeidsgruppe næringsbygg revisjon NS-3456 og seniorrådgiver Internkontroll og FDV i Undervisningsbygg Oslo KF. Han arbeider med foretakets IK-system med ansvar for å oppdatere og videreutvikle av Undervisningsbyggs internkontrollsystem for eiendommene, kvalitetssikre innholdet for de enkelte fag samt at avdelingens medarbeidere og ledelse får opplæring/støtte i forhold til bruk av fagsystemer sammen med systemgruppe. I tillegg har han et overordnet ansvar for å kontrollere mottak og å koordinere opplæring og bruk av FDV og annen dokumentasjon til teknisk arkiv. Gunnar er godkjent instruktør for sertifisering i varmearbeider, og er instruktør for kurs innen IK, brann, brannøvelser mv. Han er også representant i Standard Norge.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.