Ingrid Braate Prillard

Ingrid Braate Prillard

 

Ingrid Braate Prillard fra Klokt Sagt har mer enn 20 års kommunikasjonsfaglig erfaring. Hun har arbeidet med strategisk kommunikasjon i både private og offentlige virksomheter, både som leder og ansatt. Flere samfunnstopper og ledere i norsk næringsliv har benyttet seg av Ingrids kommunikasjonsfaglige råd. Braate Prillard har utviklet konseptet "Klokt sagt for Jobbfrisk" for et friskt og raskt arbeidsmiljø. Konseptet er tuftet på klok kommunikasjon med "Gullkulen", en verktøykasse med nyttige verktøy, teknikker og kommunikasjonsmodeller. Ingrid er også sertifisert mentaltrener med en master i NLP (Nevrolingvistisk programmering). Av utdannelse har hun, journalistikk, sosiologi med psykologi, markedsføringsledelse, retorikk, kommunikasjon, ledelse og rådgivning. Hun får toppscore av deltakerne på kurs i kommunikasjonsverktøy, både for hennes faglige kunnskap, involvering, humor og evne til å formidle.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.