Ingrid Braate Prillard

Ingrid Braate Prillard

 

Ingrid Braate Prillard fra Klokt Sagt har utviklet konseptet "Klokt sagt for Jobbfrisk" for å skape jobbfriske arbeidsplasser med friske og raske medarbeidere. Med konseptet oppnår bedrifter et godt arbeidsmiljø med økt trivsel, lavt sykefravær og motiverte kollegaer. Konseptet er blant annet tuftet på klok kommunikasjon med "Gullkulen", en verktøykasse med nyttige kommunikasjonsverktøy, teknikker og modeller. Braate Prillard er sertifisert mentaltrener med en master i NLP (Nevrolingvistisk programmering). Av utdannelse har hun også journalistikk, sosiologi med psykologi, markedsføringsledelse, retorikk, kommunikasjon, ledelse og rådgivning. Braate Prillard har i mange år elv vært leder og ansatt, slik at hennes tilnærming er både praktisk og nyttig for deltakernes jobbhverdag. Hun har mer enn 20 års kommunikasjonsfaglig erfaring og rådgivning fra norsk næringsliv. Både ministre og toppledere har hatt gleden av hennes rådgivning. Braate Prillard har holdt kurs og prosesser for hundrevis av fornøyde deltakere i store organisasjoner og virksomheter, både i private bedrifter og offentlig sektor. Ingrid får toppscore av kursdeltakerne, både for hennes faglige kunnskap, involvering, humor og evne til å formidle.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.