Jan Sverre Reboli Paulsen

Jan Sverre Reboli Paulsen

 

Jan Sverre Reboli Paulsen er rådgiver i SeeYou, og brenner for at virksomheter skal nå sine mål gjennom gode prestasjoner. Han hjelper store og små virksomheter til å få oversikt over og innsikt i hva som skaper de aller beste kunde- og gjesteopplevelsene: deres prestasjoner i deres hverdag, overfor deres kunder og gjester.

Jan Sverre har lang erfaring innen callcenterbransjen, både i Norge og Danmark, og er opptatt av å formidle viktigheten av en tilstedeværende ledelse. Hans favorittsted å oppholde seg i en arbeidshverdag er ute sammen med kundesentermedarbeiderne. Det er der grunnlaget legges for den aller beste servicen!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.