Kari-Anne Røisland

Kari-Anne Røisland

 

Kari-Anne Røisland har lang erfaring fra handel og reiseliv innenfor salg, service, ledelse og HR. Hun har gjennom 18 år i Nordic Choice Hotels vært med å bygge opp og utvikle Nordens største hotellkjede fra 4 hotell i Norge til 170 hotell i Scandinavia. Her har hun hatt ulike lederroller som hotelldirektør på Gardermoen samt salgsdirektør og HR direktør for konsernet.

Hun har vært kommersiell direktør i Alpinco som eier Hafjell og Kvitfjell Alpinanlegg og festivalleder for Risør Trebåtfestival. Hun har også vært i handelsbransjen gjennom egeneide butikker. Gjennom karrieren har hun bl.a. bygget opp systemer og kompetanseprogrammer innen rekruttering, operativt salg, crm system, salgsledelse, service, mentorprogram m.m. Hun er coach og jobber med eget program for medarbeidere som ønsker å utvikle seg innen salg eller ledelse.

Fra 2011 har hun drevet sitt eget selskap og formidler kunnskap og erfaringer til ledere, selgere og servicemedarbeidere i alle bransjer. Referansene tilsier at hun alltid leverer godt innhold og med energi og godt humør.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.