Kathrine Marthinsen

Kathrine Marthinsen

 

Kathrine Marthinsen er folkehelsearbeider, og har mange års erfaring med konseptutvikling av tilbud etter skoletid for å gi barn og unge matglede. Hun er gründer av Folkelig, en sosial entreprenør som utvikler kunnskapsbaserte verktøy for lokalt folkehelsearbeid for å bidra til å redusere sosiale ulikheter i helse. For øyeblikket jobber hun iherdig med prosjekt Matjungelen på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Matjungelen er et gratis aktivitetsprogram spesielt designet for SFO, der målet er å engasjere barn i mat og bærekraft. På konferansen vil hun dele hun sine erfaringer fra prosjektet, samt gi inspirasjon, matglede og tips til videre arbeid mot en matglad fremtid for barn og unge. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.