Morten T. Sekkeseter

Morten T. Sekkeseter

 

Morten T. Sekkeseter er en av Norges dyktigste foredragsholdere innen kommunikasjon, motivasjon og lederutvikling. Han har spesialisert seg innen klassisk og moderne retorikk. Morten er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo med spesialfelt motivasjon og prestasjonspsykologi, og bedriftsøkonom fra BI. I tillegg har han erfaring fra bl.a. Gjensidige, Storebrand og Euro Business School. De siste årene har han jobbet som rådgiver, foredragsholder og prosessveileder innenfor privat og kommunal sektor.

Han har utviklet og gjennomfører i dag flere løpende lederprogrammer for større organisasjoner. Morten har fått Confex Hederspris, som er en av de mest prestisjetunge prisene foredragsholdere i Norge kan få. Han er i tillegg flere ganger nominert til årets motivator, årets foredragsholder og årets kursholder.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.