Sigurd Grytten

Sigurd Grytten

 

Sigurd Grytten er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere, og har bistått flere av Norges største virksomheter med utvikling av kommunikasjonsstrategier, strategisk mediehåndtering, samfunnskontakt, politisk analyse, involvering av interessegrupper og omdømmestrategier. Grytten er sosiolog og statsviter, tidligere adm.dir i Burson-Marsteller, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, lokalpolitker samt leder for Europabevegelsen i Norge. 

I dag er han partner i Zynk Communication & Leadership. Byrået ble i 2014 kåret som Norges beste kommunikasjonsbyrå av kommunikasjonsforeningens medlemmer. Grytten er også mye brukt som foredragsholder, og har blant annet forelest for masterstudenter ved NHH i Government relations, og Handelshøyskolen BI i Communicating Corporate Reputation.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.