Synne Hedlo

Synne Hedlo

 

Synne Hedlo er konsulent og daglig leder i språk- og tekstbyrået Nye Tillen. Hver dag skaper og redigerer hun tekst – og hjelper små og store virksomheter til et riktigere, klarere og tydeligere språk. Synne er statsviter fra Universitetet i Oslo med fransk språk som del av graden. Språk- og tekstoppgavene har fulgt henne gjennom hele yrkeskarrieren, fra NRK til GCI, Burson-Marsteller, to departementer og GAN Aschehoug. I løpet av det tiåret hun har drevet Nye Tillen, har hun holdt en rekke kurs og skriveverksteder.

Synne har mange baller i luften i det daglige og er en engasjert kursholder. Hun brenner for norsk rettskrivning og finner det meningsfullt å bistå kursdeltakerne i å bli enda bedre i norsk språk. Derfor byr hun på svært konkrete råd, kilder og verktøy på korrekturkursene. Ofte er det få grep som skal til for å bedre rutinene i hverdagen, og Synne anbefaler gjerne metodene som kan skille klinten fra hveten.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.