Trond Haukedal

Trond Haukedal

 

Trond Edvard Haukedal er psykolog, foredragsholder og forfatter. Med over 30 års erfaring som klinisk psykolog har han også 10 års ledererfaring som senterleder i to kjøpesentre i Bergen, og som annonsesjef i Bergens Tidende. Han har i over 24 år reist land og strand rundt for å formidle  menneskekunnskap, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. Han fikk hedersprisen i 2011; den mest prestisjefylte prisen som gis til foredragsholdere i Norge.
 
I 2009 utgav han Solstråleboken som har solgt over 40.000 eksemplarer og som er Norges ledende solgte bok i positiv psykologi. I 2014 gav han ut Boken om høysensitivitet i Norge, og i 2015 ble den også utgitt i Danmark hos Dansk Psykologiske Forlag. Tronds varemerke er kombinasjonen av faglig tyngde og en humoristisk og konkret fortellerstil, gjerne betegnet som storytelling, kombinert med mengder av positiv energi.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.