Victoria Halstensen

Victoria Halstensen

 

Victoria er utdannet samfunnsøkonom med spesialisering i finansiell økonometri. Hun har blant annet vært gjesteforsker ved New York University - Stern School of Business sitt Volatility Institute, og har i tillegg en International master of Research in Economics fra European University Institute. Hun jobber i dag som Data Scientist i Bisnode.  

Victoria jobber mye inn mot kredittvurdering av foretak og fremskrivning av kredittrisiko for IFRS9. Hun brenner for å utnytte informasjon på nye måter og finne nye informasjonskilder som kan bringe ny innsikt, helst i sanntid i integrerte systemer.

Hun håper å kunne påvirke og bidra til mer fleksible og effektive løsninger for data og modell-utveksling på tvers av landegrensene i Bisnode og gode API design internt og i kundeløsninger. Hun har også store ambisjoner om å kunne benytte forsknings-erfaringen sin til å utvikle predikeringsløsninger basert på datadreven læring for konkursrisiko blant store tilsynelatende solide bedrifter.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.